Glas Javnosti

KUĆA S BAZENOM UZ TIRKIZNO MORE, TOČI SE ŠAMPANJAC! Jelisaveta Orašanin zamenila Divčibare Maldivima (FOTO+VIDEO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Iako se moglo očekivati da ćee glumica Jelisaveta Orašanin uživati u zimskoj idili na Divčibarima, u hotelu svog supruga, ona je da se odmori i da ovaj hladni januar provede u toplijim krajevima, te je izbor pao na Maldive odakle objavljuje fotografije kojima mami uzdahe.

Glumica Jelisaveta je na društvene mreže postavila niz objava sa ove egzotične destinacije, dok je evidentno da joj je baš sve potaman.

Bazen nasred plaže, kućica uz more, omiljena pića i specijaliteti, sve to je supruga slavnog košarkaša Miloša Teodosića podelila sa pratiocima.

bazen ispred kuće 

U jednom momentu mogli smo da vidimo i kako njena ćerkica Petra bira šta će da proba sa jednog štanda, dok su Jelisavetine slike u kupaćem kostimu oduševile mnoge.

 Petra Teodosić 

Sve te slike veoma su se dopale njenim pratiocima, ali najviše one na kojima Jelisaveta pozira u jednodelnom kupaćem dok drži flašu šampanjca u ruci.

 Jelisaveta Orašanin 

Može se primetiti da glumica izgleda savršeno, kao i da je potpuno zategnuta, te joj mnoge žene mogu pozavideti na ovako savršenoj figuri.

  

BONUS VIDEO: Poznati reditelj priča šta je predvidelo smrt legendarnog pevača

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Ex faca u 17.01.2022 12:06:18 h
     0 

I ja sam hteo da se oženim Andjelinom Žoli ili sa Paris Hilton, pa bi se i ja baškario po destinacijama, ali mi nije uspelo.

od Ми u 16.01.2022 12:50:10 h
     0 

Jelisaveta raste u starletu, neukusno.....