Glas Javnosti

KRENULO GA! Bivši voditelj i rijaliti učesnik, nakon brojnih skandala otišao u Brisel! TAMO PREDAJE VERONAUKU DECI (FOTO) (VIDEO)

Zabava
Autor: Glas Javnosti

Dejan Stanković Kralj poznat je po svojoj emisiji ’Luda kuća’ u kojoj smo imali prilike da gledamo pored brojnih svađa, ne tako retko i tuče između njegovih gostiju. I njegova učešća u rijaliti programima ostala su upamćena po brojnim svađama sa ostalim učesnicima.

Nakon brojnih skandala koji su vezivani uz njegovo ime, Dejan je odlučio da ode u Brisel gde je završio Teološki i Pedagoški fakultet, sada u tom gradu predaje veroauku u jednoj školi, radi kao službenik u sudu i kao prevodilac za srpski i flamanski jezik.

Govori engleski, holandski, flamanski, francuski i nemački jezik. Bavi se i humanitarnim radom, sakupljanjem priloga i donacija za teško bolesne osobe.

Neki od naziva njegovih emisija bili su ’Nema intime bez kuma’, ’Varam devojku sa njenom sestrom’, ’Moja devojka ima dečka’....

Tokom boravka u rijaliti programima najčešće je u sukob dolazio sa Zoricom Marković, a dovodi se i u vezu sa starletom Sandrom Meduzom.

 

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR