Glas Javnosti

KONAČNO OTKRIVENO SVE O MARININOJ SVESCI DUŽNIKA! Gore je nego što se mislilo, pisala je i za džabe

Zabava
Autor: Glas javnosti

Sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća obećao je da će 40 dana nakon smrti svoje majke otvoriti svesku u kojoj ne vadno autorka beležila imena i iznose svih onih koji joj duguju za pisanje pesama. Došao je i taj trenutak.

- Mama ima svoje sveske samo sa zapisanim pesmama, mobilnim telefonima, tu je negde i spisak za pijacu. Moja mama nije bila žena koja je bila materijalista, koliko god da je volela materijalne stvari. Tako nešto, poput spiska dugovanja, uopšte ne postoji - rekao je Laća.

Kaže da je gomilu pesama napisala i za džabe.

- Ona je neke tekstove pisala i za džabe, iz ljubavi i dobre volje. Da li se to vratilo ili ne, ne znam – ali ona je bila žena koja je bila spremna da oprosti sve i nije bila zlopamtilo. Njoj su po difoltu svi uvek bili dobri.

Ona je uvek gledala stvari tako da je sve u suštini dobro, bez obzira da li su radovi crni ili dobri. Uvek je u nekome videla dobro. Zato mislim i da će trajati tolike godine i da drži kvalitet svih tih godina - ispričao je on.

Laća je rekao da su on i Marina zajedno napisali pojedine hitove, među kojima je i pesma „Adio amore“, ali i navodi da je Marina uvek podržavala njegov talenat i da nikada nije pokušavala da ga usmeri na svoj umetnički izraz.

- Ja sam kao klinac pisao sastave, bio sam drugi – treći razred osnovne škole. Što je gluplja tema, meni je bilo bolje. Mami sam uvek čitao svoje sastave, pa je ona već tu negde prepoznala moj talenat. Stalno me je hrabrila i podržavala. Nikada se nije mešala u moj ukus, niti je pokušavala da unese svoje elemente umetničkog izraza u moje pisanje, sem zanatskih sugestija, što je baza svega. Ja sam mnogo voleo film, pa sam kao mali pisao neke kratke scenarije, a negde u gimnaziji sam krenuo da pišem poeziju i stihove - rekao je Laća u intervjuu za Nova.rs.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR