Glas Javnosti

Ko će biti novi Džejms Bond i njegova devojka?

Zabava
Autor: Glas javnosti

Oni priželjkuju njih

Na Jutjubu je nedavno osvanuo lažni trejler za nastavak filmova o "Džejmsu Bondu", a napravljen je uz pomoć veštačke inteligencije.

Fanovi tako u ulozi agenta 007 priželjkuju Henrija Kavila, a kao Bondovu devojku Margo Robi.

Lažni trejler

Pod nazivom "Bond 26", trejler koji su napravili fanovi sadrži "razne efekte, dizajn zvuka, AI tehnologije, filmsku analitiku i druge elemente kako bi sve delovalo što verodostojnije.

U opisu videa se navodi da je video kreiran u zabavne svrhe i da nije zasnovan ni na jednom projektu koji je u toku.


Kako stvari sada stoje izgleda da je fanove franšize o tajnom agentu oduševila ideja da se u glavnoj ulozi nađe Henri Kavil uz Margo Robi koja je jedna od najpopularnijih glumica danas.

Kavil je sve što nam treba

- Henri Kavil kao 007 je sve što nam treba - navodi se u jednom od komentara, zašto bi ovaj glumac trebalo da preuzme ulogu novog Džejmsa Bonda kao i da će popularnost ovog videa ubediti producente da razmisle o njemu kao nasledniku Danijela Krejga.

Među razlozima koje ističu zašto bi Kavil odradio izuzetan posao kao 007, fanovi navode da je glumac bio deo mnogih akcionih i adrenalinskih filmova uključujući "Mission: Impossible – Fallout". Tako da ne bi bilo potrebno mnogo truda da odigra Bonda.

Sam Kavil je sumnjičav prema ovoj ideji.
Ipak, nedavno su britanski mediji objavili da su producenti odabrali glumca Arona Tajlora-Džonsona za naslednika Danijela Krejga.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR