Glas Javnosti

KO BI REKAO! Iluzije o poznatim frajerima padaju u vodu nakon svedočenja njihovih bivših ljubavi: OVO SU NAJGORI LJUBAVNICI HOLIVUDA

Zabava
Autor: Glas Javnosti

Iako se na osnovu njihovog fizičkog izgleda nikada ne bi reklo, ovi poznati holivudski frajeri važe za loše ljubavnike.

Mediji su sastavili listu ’užasnih ljubavnika’ na kojoj su se našla ni manje ni više nego imena poput Bredli Kupera, Hju Hefnera, Džastina Bibera i nekih drugih...

Hju Hefner je lik koji je živeo okružen brojnim lepoticama, ali uprkos tome bije ga loš glas. Ovaj čovek naime, važi za lošeg ljubavnika o čemu je posvedočila njegova bivša verenica Kristal Haris. Ona je Hefnera opisala kao čoveka sa niskim samopouzdanjem koji se tokom seksa nikada nije skidao, a predigra sa njim trajala je samo par minuta.

Izvor: Youtube/Printscreen

Još jedan od poznatih baja u Holivudu je i Kolin Farel koji u javnosti važi za velikog zavodnika. Međutim, jedna njegova bivša partnerka izjavila je da je glumac u krevetu zabavan kao Miki Maus, a da žene često menja iz razloga što ni jedna od njih ne želi da ostane sa glumcem.

Izvor: Youtube/Printscreen

Sledeći na ovoj listi je i miljenik žena širom planete, Bredli Kuper. Za njega su brojne bivše ljubavi izjavile da je kao ljubavnik vrlo sebičan, očekuje puno, a daje malo. Prema rečima žena sa kojima je bio, nije uopšte maštovit i gleda samo svoje zadovoljstvo.

Izvor: Youtube/Printscreen

 

(Glas javnosti/Nova S)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR