Glas Javnosti

Kako je jato gavrana posvađalo ljude na mrežama

Zabava
Autor: Glas javnosti

U neko starije vreme, bilo je dovoljno da se pojaviš na TV-u i to bi značilo da si poznat. Danas, potreban je ipak neki novi stepen validacije, poput toga da se pojaviš kao jedan od ponuđenih odgovora na Slagalici.

Već godinama unazad, Slagalica koristi razne pop kulturne elemente u svojim odgovorima, uglavnom u okviru igre „Ko zna zna“. Tu se takmičari pokazaju da li prate muzičku scenu ili gledaju nove serije i filmove. Asocijacije su izgleda ostavljene samo za one baš, baš prepoznatljive, i o kojima se priča.

Tako se u skorijim epizodama najpopularnijeg kviza sa RTS-a pojavio i Crni cerak i malo je reći da je masa njihovih fanova poludela zbog toga.

Kao što vidite, konačno rešenje kolove V je bilo „Crni“, tako da je normalno bilo da jedan od ponuđenih predloga bude Cerak.

Kako Slagalicu očigledno svi gledaju, svi su i primetili da je omiljeno „jato gavrana“ pomenuto u igri na RTS-u. Uz tradicionalne pozdrave „pazari vage kese“.

„Crni Cerak na slagalici idemo gas“; „Ova Slagalica iz dana u dan sve luđa“; „Crni cerak u Slagalici je moj krajsamo su neki od oduševljenih komentara koji su zaposeli sinoć društvene mreže.

Neki su bili oduševljeni, a drugi su se odjavili.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR