Glas Javnosti

IZAŠAO NOVI TREJLER ZA LIMITIRANU SERIJU NIKOL KIDMAN: Poznat i datum emitovanja

Zabava
Autor: Glas javnosti

Objavljen je trejler za nadolazeću limitiranu seriju "Expats", koja istražuje povezane živote američkih žena u Kini. Serija je adaptacija bestselera "The Expatriates" Dženis YK Li, a izvršni producenti uključuju Nikol Kidman, Lulu Vang i Danijelu Meliju.

Radnja se odvija u dinamičnom Hong Kongu 2014. godine, prateći tri Amerikanke - Margaret (Nikol Kidman), Hilari (Saraja Blu) i Mersi (Dži-jong Ju), čije se sudbine isprepliću nakon neočekivane porodične tragedije. Serija postavlja pitanje životnih privilegija i istražuje granice između krivice i žrtve.


Ova limitirana serija, koja se sastoji od šest epizoda, premijerno će biti prikazana na Prajm videu od 26. januara 2024. godine. Pored već navedenih glumica, ostatak ansambla uključuje Brajana Tija, Džeka Hjustona i druge manje poznate talente.

Lulu Vang, kreatorka serije, koja je ranije stekla priznanje za rad na "The Farewell", otkrila je da je Nikol Kidman kontaktirala 2020. godine s idejom o ovom projektu. Vang je izjavila da ju je Kidman ohrabrila, ističući da je Vang prva žena rediteljka koju vidi na tom projektu.


Produkcija serije započela je u avgustu 2021. godine, ali je zbog pandemijske situacije s KOVID-19 morala biti privremeno obustavljena.

Zvaničan kraj snimanja serije dogodio se tek u decembru 2022. godine.


Glas javnosti/I01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR