Glas Javnosti

INFLUENSERKA ZBOG 'SAVRŠENE' FOTOGRAFIJE NA INSTAGRAMU ZAVRŠILA U POLICIJI: 'Napustila sam policijsku stanicu u modricama!'

Zabava
Autor: Glas Javnosti

Virtualni život vodi mnogo ljudi koji od toga i žive, pa tako baš zbog tog života rade nepromišljene stvari. Influenserka iz Nemačke, Emi Ras, inače učesnica rijalitija, htela je samo savršenu fotografiju koju će podeliti sa svojim pratiocima. Odlučila je da to bude baš na policijskom vozilu, epilog je ubrzo usledio.

Emi Ras našla se pod istragom policije koja tvrdi da je njeno fotografisanje napravilo oštećenje na njihovom automobilu.

Ova 21-godišnja influenserka ima više od 160.000 pratilaca na Instagramu i ove godine pojavila se u nemačkoj verziji “Velikog brata”.

Ranije ove nedelje, ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira na policijskom automobilu, uz koju je napisala da je uhapšena. Dodala je i kako je napustila policijsku postaju sa modricama, kao i da su je zadržali duže nego što je dozvoljeno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emmy Promi Big Brother (@emmyruss1) on

Iako ona nije navela detalje, policija iz Hamburga na društvenim mrežama objavila je da su uhapsili ženu koja je pozirala na policijskom automobilu. Policija je kasnije utvrdila da je automobil oštećen, zbog čega je podneta kaznena prijava protiv devojke, a fotografiju koju je objavila tretiraju kao dokaz.

Emi Ras nije se oglašavala o detaljima, mada je rekla kako će objaviti šta se desilo u policijskoj stanici, a kazna koju će morati da plati iznosiće nekoliko stotina evra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emmy Promi Big Brother (@emmyruss1) on

(Glas javnosti/B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR