Glas Javnosti
posta

Hurricane o raspadu grupe i donaciji u humanitarne svrhe, potezu kojem se divi cela Srbija: Uradile smo pravu stvar!

Zabava
Autor: Glas javnosti

Nakon novonastale situacije sa virusom kovid-19, vanrednog stanja koje se uvodi u sve više gradova i opština, i svih pratećih problema grupa "Hurricane" odlučila je da sav svoj deo prihoda koji će da ostvari pesma "Tuturutu" na platformi YouTube i putem digitalne distribucije donira Fondaciji Novak Đoković.

Uprvo taj potez evrovizijskih učesnica oduševio je njihove pratioce!

Po trenutnoj proceni ova donacija će iznositi oko četiri miliona dinara. Članice grupe "Hurricane" Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić od samog početka rada u okviru ovog projekta isticale su da im je Novak Đoković uzor.

Devojke su objasnile i zašto saradnja baš sa ovom fondacijom.

-Pa prvenstveno baš zato što nam je Novak uzor i planiramo dužu saradnju sa tom fondacijom. Sigurne smo da će novac stići tamo gde je najpotrebniji a takođe naš producent poznaje lično Novaka, navode iz ove grupe.

-Naš najbolji sportista je pravi prezenter Srbije u svetu kakav bi i devojke jednoga dana želele da budu, navodi se u saopštenju.

Njihova pesma "Tuturutu" bila među najslušanijim pesmama u Austriji, a "Hurricane" komentarišu da su presrećne zbog toga.

-Generalno je pesma 'Tuturutu' postigla ogroman uspeh na globalnom nivou i to definitivno znači da smo uradile pravu stvar, dodale su.

Međutim, pre tri dana je izašao tekst u kom pevačice pričaju zašto bi eventualno došlo do raspada grupe u nekom trenutku i pitanje je zašto se sada postavljaju takva pitanja i da li ima povoda za to.

-Nije ni nama baš jasno zašto nas to pitaju. Nama fino ide i treba da nastavimo u tom smeru, super nam je zajedno, gotivimo se, imamo isti cilj i što se nas tiče nema ništa od toga, navele su "Hurricane".

(Izvor: B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR