Glas Javnosti

Humor u doba korone

Zabava
Autor: Glas javnosti

Svesni situacije da nam je u ovim kriznim vremenima još samo humor preostao, mnoge ličnosti se svojski trude da nam ulepšaju ove dane. Neki su u svom stilu sarkastični, pomalo i cinični, a neki nas zasmejavaju skečevima koje postavljaju na društvenim mrežama.

Praćenje svakodnevnih ispada javnih ličnosti kojima je bombardovana nacionalna frekvencija, pretočeno u britak humor, ulepšava nam dane u karantinu. Tako su na meti predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić, predstolonaslednik Karađorđević, mnogi političari, kriminalci i slično.

Mićko Ljubičić, Ivan Ivanović, Zoran Kesić, Kruševac Geto sinonim su za humor ovih dana. Uz njih se smejemo, opuštamo, setimo se svakodnevnih situacija iz života, ali se takođe i zapitamo kakvo smo to društvo postali. Odjednom su se probudile najniže strasti u čoveku, mnogi su pokazali svoje pravo lice, a narod se odjednom probudio iz dugog stanja ravnodušnosti.

Surovu realnost svakodnevice, sa dozom crnog humora, ovi ljudi nesebično dele sa svojom publikom. Ako vam je dosta svega, ako ste siti cele ove situacije, topla preporuka su upravo ovi ljudi.

https://www.youtube.com/watch?v=ynlha1s61Uw&t=7s

https://www.youtube.com/watch?v=aUTRahvqVW4

https://www.youtube.com/watch?v=n-4iD3VsO0w

https://www.youtube.com/watch?v=0qXzB0CmgrY

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR