Glas Javnosti

ХРВАТСКИ ШОУ *СУПЕРТАЛЕНАТ* ДОБИО НОВУ ДИМЕНЗИЈУ; ЧЛАНОВИ ЖИРИЈА ПОСТИЂЕНИ НАПУСТИЛИ СТУДИО И ПОКРИВАЛИ ОЧИ ПРЕД УМЕТНИКОМ ИЗ КАНАДЕ

Zabava
Autor: Глас јавности/ Курир.рс/ 24сата.хр/ од 01.10.2018.

Уметник из Канаде Брент Рај Фрасер (39) шокирао је чланове жирија 'Суперталента' у Хрватској када је на сцену изашао го и пенисом насликао портрет Давора Билмана, који је био у жирију.

Мартина Томчић (43), која је такође била у жирију, побегла је из студија када је видела што Брент ради, а Маја Шупут (39), Давор Билман (43) и Јанко Поповић Воларић (38) гледали су у чуду шта се дешава.

Канађанин иначе има ангажмане широм света и шокира публику сликајући слике пенисима.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by The Stage in Mission (@thestageinmission) on

 

"Ако радим већа дела, најбоље је да ми је пенис мекан. Кад сликам слике које наликују на отисак маркице или хемијске оловке, најбоље је да ми је пенис у пуној ерекцији. Међутим, то није проблем јер ме рад на уметности узбуди", рекао је своједобно.

"Потпишем их са својим ДНК-ом", објаснио је Брент. Умјетник се прије бавио стриптизом на приватним забавама.

 

Брент је уз Хрватску наступао и у емисијама у другим земљама. Пре три године био у емисији 'Француска има талент' и одушевио жири који се састојао од четири мушкарца. Као што је у 'Суперталенту' насликао Билмана, тада је направио портрет једног од чланова жирија.

"Желим да задржим слику", рекао је одушевљени Француз. Тада није успео да дође до финала шоуа.

 

Глас јавности/ Курир.рс/ 24сата.хр/ од 01.10.2018

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR