Glas Javnosti

Holivudske lepotice otkidaju na njega, a on izgleda kao spadalo

Zabava
Autor: Glas javnosti

Mnogi se pitaju kako mladi američki komičar Pit Dejvidson uspeva da zavede najpoznatije holivudske lepotice, a tim se pitanjem pozabavila i Džudi Džejms, stručnjak za govor tela.

Ona smatra kako njegova sreća sa ženama proizlazi iz njegove sposobnosti što može da se smeje sam sebi, a to je velika retkost u industriji kojom uglavnom dominira veliki ego.

Pit je nedavno, navodno, zapao za oko manekenki Emili Ratajkovski, a koja je samo jedna od mnogih lepotica koje su se zainteresovale za komičara. Navodno, oni su trenutno u vezi, ali potvde nema za sad.

Džejms je dalje nastavila kako je ženama izrazito privlačno otkriće njegove bivše verenice, pevačice Arijane Grande, da je komičar poprilično „obdaren“, ali ipak to ne objašnjava njegovu fatalnu privlačnost koju mnoge osećaju prema njemu.

Pit je kratko bio u vezi i sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan, a izlazio je i s glumicama Kejt Bekinsejl i Fibi Dajnevor i bio veren sa već pomenutom Arijanom Grande.

Džejms je objasnila da su njegov humor, istorija veza i spremnost da prepusti kontrolu kada je reč o ljubavnom životu vrlo privlačni ženama, a posebno onima koje su tek izašle iz ozbiljne veze.

„U svetu prepunom kontrolirajućih bivših, on je terapija za žene. Što je žena lepša, to je sklonija da privuče arogantnoga narcisa. Pit izgleda kao suprotnost tome, što bi moglo biti pravo osveženje“, rekla je stručnjakinja.

Njegov posao takođe verovatno doprinosi njegovom uspehu sa ženama, kaže Džejms, jer time stvara „alfa vibraciju“ u svetu u kom se slavne osobe često shvataju „malo preozbiljno“.

„Šale mogu biti snažne koliko i mišići kojima nekoga možeš srušiti, a njegov humor može biti izrazito atraktivan“, nastavila je.

Mnogi se sećaju da je Pit slavno reagovao humorom na pretnje bivšeg supruga svoje bivše cure, Kanjea Vesta, tokom svoje devetomesečne veze sa Kim Kardašijan.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR