Glas Javnosti

HANA KOKIĆ NAJAVILA NOVU KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV BIVŠEG DRAGOG 

Zabava
Autor: Glas javnosti

Ljubavnik slagao da mu je transeksualka ugrozila život, preti mu TRI godine zatvora!  

Krivična prijava protiv užičke transeksualke Hane Kokić je odbačena što ukazuje da je njen bivši dečko i poslovni partner Marjan R. iz Mladenovca zaista prevarant s umilnim osmehom!

On je protiv Hane podneo krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti. U prijavi je naveo da mu je Hana pretila i da je zbog toga bio uplašen, kao i da mu je bila ugrožena sigurnost. Prijavu je podneo kada je njegovoj supruzi za rođendan na viber stigla čestitka od Hane Kokić u kojoj joj je, između ostalog, napisala da je bila u emotivnoj vezi s njenim mužem!

Posle saznanja da je tužilaštvo zbog nedostatka dokaza odbacilo krivičnu prijavu Marjana R. protiv nje, Hana Kokić je najavila da će protiv njega podneti novu krivičnu prijavu i to zbog lažnog prijavljivanja!

Podsetimo, pre nego što je Mladenovčanin bivšu ljubavnicu prijavio za navodno ugrožavanje sigurnosti, Hana Kokić je prva presavila tabak i  Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu podnela krivičnu prijavu u kojoj je navela da je Marjan R. prekršio trogodišnji ugovor koji su potpisali i napustio zajednički posao u koji je ona uložila oko 26.000 evra samo zato što je raskinula s njim!

Advokat Sandra Tanasković Savić, koja zastupa Hanu Kokić, potvrdila nam je da je Osnovno javno tužilaštvo u Užicu nakon izvođenja dokaznih radnji odbacilo krivičnu prijavu protiv njene branjenice.



 - Zakonom je zabranjena zloupotreba prava na pravno sredstvo! Podnošenje lažne krivične prijave je zloupotreba prava na pravno sredstvo jer je i krivična prijava jedno od pravnih sredstava. Ona je inicijalni akt kojim se pokreće krivični postupak. Svako ima pravo na pravno sredstvo kao što su krivična prijava, tužba, žalba, ali ne sme da zloupotrebi to pravo zarad nekih sopstvenih interesa. To znači da ne sme da podnosi krivičnu prijavu ako zna da neko nije učinio nikakvo delo i to samo u nameri da nekome napakosti, da profitira, da se osveti zbog nečega i ko zna kojih drugih pobuda. Zbog krivičnog dela lažnog prijavljivanja zakonom je propisana kazna od tri meseca do tri godine zatvora - objašnjava Sandra Tanasković Savić.

Podsetimo, Hana Kokić je ranije izjavila da je tužilaštvu priložila sve dokaze, kao i ugovor koji su ona i Marjan potpisali pre otvaranja zajedničkog restorana brze hrane u Užicu.

-Još uvek sam u šoku zbog tih dugova i zbog načina na koji se Marjan ophodio  prema ljudima sa kojima smo poslovali jer ga takvog ne poznajem. Moju advokaticu je zavlačio 20 dana, govoreći da će podići kredit i da je navodno pitanje dana kada će vratiti dugove. Ne znam šta se desilo sa njim. Trebalo je da pogleda ljude u oči i da se dogovori kako da reši probleme, a ne da se krije. Da je mene pozvao da mu pomognem, ja bih to uradila bez obzira na sve što se među nama dogodilo jer duguje novac mojim sugrađanima koji su bili naši snabdevači. Sigurna sam da bismo našli neko rešenje. Ovako mogu samo da kažem: „Neka mu je bog u pomoći!“. Iskreno, sramota me je njegove sramote jer mi sada svi prebacuju „da sam ga ja dovela u Užice“. Žao mi je što je tako ispalo jer je od mene imao finansijsku i moralnu pomoć - izjavila je transseksualka Hana Kokić.


Izvor: Društvene mreže / Hana Kokić i Marjan R.

Tužilaštvo odbacilo međusobno tužakanje ljubavnika

Kako nam je potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu, Marjan R. je podneo krivičnu prijavu protiv Hane Kokić zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti iz čl. 138 st.1 Krivičnog zakonika. Posle sprovedenog predistražnog postupka ta krivična prijava je odbačena. Marjan R. je obavešten o odbačaju krivične prijave, ali do danas nije izjavio prigovor na rešenje o dobačaju.
Istom tužilaštvu je i Hana Kokić podnela krivičnu prijavu protiv Marjana R. zbog krivičnog dela prevare iz čl. 208 st.1 Krivičnog zakonika. Posle predistražnog postupka i ta krivična prijava je odbačena. Hana Kokić je uložila prigovor na rešenje o odbačaju krivične prijave, ali je on odbijen rešenjem Višeg javnog tužilaštva u Užicu. Kako smo saznali, protiv Hane Kokić nije vođen postupak zbog lažnog prijavljivanja niti davanja lažnog iskaza.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR