Glas Javnosti

GUDELJ PRESPAVAO U DOMU RAŽNATOVIĆA : Anastasija dočekala dečka iz Katara, pa već sledećeg jutra NAPUSTILI SRBIJU

Zabava
Autor: Glas javnosti/ Blic

Pevačica Anastasija Ražnatović dočekala je juče dečka, fudbalera Nemanju Gudelja, na beogradskom aerodromu, nakon što je bio u Kataru zbog Svetskog prvenstva.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su se sa aerodroma Nikola Tesla uputili pravo u njen porodični dom na Dedinju, gde su proveli noć zajedno.

Svaki slobodan trenutak koriste kako bi bili zajedno. Anastasija je sa zadovoljstvom ponovo ugostila Gudelja u porodičnoj kući, međutim, nisu se mnogo zadržavali u Beogradu. Već rano ujutru su se uputili ponovo na aerodrom - kaže izvor "Blica" blizak paru.

Anastasija i Nemanja su otputovali u Španiju, gde on već dugo živi i igra za Sevilju. Cecina ćerka je u više navrata pričala koliko joj prija život u ovoj evropskoj zemlji, a od kako je u vezi sa Nemanjom non-stop je na relaciji Beograd - Sevilja. Zbog poslovnih obaveza je u Srbiji, a u Španiji uživa punim plućima - dodaje naš izvor.

Podsetimo, kako rezultat poslednje utakmice reprezentacije Srbije na prvenstvu nije bio onakav kakvim su se ovde svi nadali, zbog pobede Švajcarske, mnogi su isčekivali prvu reakciju pevačice. Anastasija se oglasila na svom Instagram profilu fotografijom na kojoj se vidi kako slika dečka telefonom i samo kratko poručila:

- I u dobru i u zlu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR