Glas Javnosti

Gde ćete za Novu godinu? Doček 2023 uz naše zvezde i nimalo jeftine rezervacije

Zabava
Autor: Glas javnosti

Kada je u pitanju Nova godina Beograd svakako ima najveću ponudu koja je skrojena tako da može da ugodi baš svakome.

Naša prestonica zaista je sinonim za dobru zabavu, kako za svoje sugrađane, tako i za strance koji je u velikom broju svakodnevno posećuju.  

Ako želite da slavite i dočekate 2023 uz hranu i piće i pevače kao što su Darko Lazić i Andreana Čekić moraćete da izdvojite od 160€ pa naviše, zavisi od pozicije stola u  Belexpo Centar (Hotel Holiday Inn)



Nova godina uz Jelenu Karleušu u Hotel Hyatt Regency trebaće vam minimalnih 180 € pa naviše. Takođe i za uživanje uz Lukasa u Crowne Plaza isto od180 € pa do..



Svečana sala Nera gde će za novogodišnji spektakl biti zadužena Dara Bubamara a cena karte kreće se od 50€ do 70€, što zavisi od pozicije stola u sali. Cena uključuje neograničeno piće tokom cele večeri, kao i bogatu novogodišnju večeru.

Nešto već što je za većinu džepova još i podnošljivo jeste Doček Nove Godine uz dva savršena vokala kao što su Seka Aleksić i Slađa Allegro u Tarapani za 30 € + rezervacija

Splav River  sa najdužom tradicijom narodnjačke muzike u prestonici pružiće vam Doček uz Deni Boneštaj za 39 € sa pićem + rezervacija


 
Event centar Pjević Zlatibor uz Cecu cene karata kreću se od 40€ do 150€, u zavisnosti od pozicije stola u sali.

 A ako već želite neko mirnije mesto uz  Tamburaše to vam se nudi u Skadarliji u restoranu Šešir Moj za 80 eur i uključuje mesto za sedenje, kompletnu večeru i jedno piće dobrodošlice.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR