Glas Javnosti

Tri godine od Džejove smrti: Ćerka neutešna, imala snažnu poruku

Estrada
Autor: Glas javnosti

Bol i dalje ne prolazi...

Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine, u svojoj 57. godini.

Na treću godišnjicu njegove smrti, Džejeva ćerka Marija Ramadanovski, objavila je dirljivu poruku i pokazala da bol zbog njegovog odlaska i dalje ne prolazi.


- 6.12.2020. najgori dan u mom životu. Isti datum tri godine kasnije. Napisala bih mnogo toga, ali neću, ti i onako sve znaš. Volim te i nedostaješ previše! Niko nikada kao ti - napisala je Marija Ramadanovski uz jednu od najvoljenijih fotografija pevača, po kojoj ga mnogi pamte. Na njoj puši tompus, što je Džej obožavao da radi.

Podsetimo, o životu popularnog pevača Džeja Ramadanovskog, urađen je film koji nosi naziv "Nedelja", po jednoj od njegovih najlepših balada.

Jednu od glavnih uloga u ovom dugoočekivanom ostvarenju dobio je Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe Bit strit.


Osim njega, tu je i sjajna glumačka ekipa: Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan i Nela Mihajlović...

-Film "Nedelja" je pre svega priča o Džeju, ali i o prijateljstvu, o Dorćolu i o dorćolskim mangupima. To je priča o životu na ulici tokom sedamdesetih i osamdesetih godina. Okupili smo sjajnu ekipu, vredno smo radili i sada sa nestrpljenjem čekamo da to pokažemo publici. Raduje me što su reakcije na trejler bile fenomenalne i verujem da će ovo ostvarenje obeležiti 2024. godinu - rekao je Vladan Anđelković, producent filma.

Svečana beogradska premijera zakazana je za 16. januar u mts Dvorani, dok će novosadska biti održana dan kasnije, 17. januara.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR