Glas Javnosti

Era Ojdanić: U karijeri se za 50 godina nisam bolje odmorio nego sad u karantinu!

Zabava
Autor: Glas javnosti

Folker Era Ojdanić (71) od početka pandemije koronavirusa i proglašenja vanrednog stanja vreme provodi u izolaciji, na svom imanju nadomak Beograda, u Stepojevcu. Kako je izjavio za Glas javnosti izolacija mu nije teško pala jer je pronašao način da se zabavi i ugodi sebi.

- Evo me na mom imanju, sedim u hladovini i uživam. Juče sam klao jedno dvaes pilića, zakuvao sam supu, sad ću da dinstam pile. Veruj mi da se u karijeri za pedeset godina nisam bolje odmorio i opustio nego sada otkad sam u karantinu, kaže Era. 

Ovih dana je objavljena vest da je preminuo njegov bliski prijatelj Bora Drljača koja je pogodila mnoge sa estrade, a Era je, kako kaže takvu novost dočekao s nevericom.

- Ubili su me novinari i narod zadnja tri dana.Neko je okačio na Instagram da je umro Bora Drljača i nek mu je laka zemlja. On je u bolnici. Otišao je na neku kontrolu, čovek je živ. Čim sam čuo da je umro zvao sam Lepu (Lukić.,prim aut), Lepa je odmah počela da plače, onda sam i ja počeo da plačem i na kraju okrenem i Boru. Kaže: Brate, evo me u bolnici na nekom ispitivanju. Nije dobro sa zdravljem, znaš. Odjednom je potonuo. Imao je operaciju debelog creva pa posle toga mu krenuli i trombovi...ali, živ je fala Bogu, zaključio je Era za Glas.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR