Glas Javnosti

ELON MASK DEBELO PLATIO BIVŠU RADNICU: "Pokazivao mi je pen*s i nudio mi je KONJA"

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Kompanija najbogatijeg čoveka na svetu Ilona Maska SpaceX pristala je da isplati 250.000 dolara stjuardesi koju je on navodno seksualno zlostavljao.

Devojka koja je radila kao član posade korporativnog privatnog aviona optužila je Maska da joj je pokazao svoj penis u erekciji, dirao po kolenima i rekao da će joj kupiti konja u zamenu za erotsku masažu.

Incident se, kako tvrdi, dogodio 2016. godine. Svedok događaja potpisao je dokument u kojem potvrđuje zlostavljanje.

U tom dokumentu navodi se da se stjuardesa poverila prijatelju da je, nakon što je prihvatila posao, dobila ponudu da joj kompanija plati školovanje za maserku, kako bi mogla da masira Maska. Tokom jedne od masaža u privatnoj kabini vlasnik joj je dao joj je nemoralnu ponudu.

Mask je navodno tražio od nje "masažu celog tela". Kada je ušla u kabinu videla je da je potpuno go. Donji deo tela bio je prekriven peškirićem. Krenula je da ga masira i on je u jednom trenutku pomerio peškirić i pokazao erekciju, a zatim počeo da je dodiruje i rekao joj da će joj kupiti konja ako pristane na odnos sa njim.


Nakon što je odbila ovaj "zadatak", stjuardesi su smanjili obim posla i korak po korak je izgurali iz Maskovog tima, piše Biznis Insajder.

Mask je ove tvrdnje demantovao, a šef njegove pravne službe Kristofer Kardaki je rekao da neće komentirisati dogovore i sporazume između stranaka.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR