Glas Javnosti

Dule Savić pokazao decu MIRKE I VUJADINA, a kako drugačije nego pod Zvezdinim grbom (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Dok se Vujadin Savić i MIrka Vasiljević trude da svoju decu sakriju od očiju javnosti, otac fudbalera je ponosno pokazao svoje naslednike, bar jedan deo njih.

Legenda srpskog fudbala godinama je najveća podrška sinovima Vujadinu i Urošu, pa svaki slobodan trenutak sa uživanjem provodi sa Adrijanom, Andrejom, Mihajlom, tek rođenom Anikom, kao i preslatkom Uroševom ćerkom Lenom.

„Čim se stigne u voljeni grad Beograd, prvo se poseti naša, jedina Crvena zvezda. Nedostaju Lena i Anika, opravdano, pa da bude kompletna ekipa unuka“, oduševljeno je napisao Dule Savić pored najnovije fotografije koja je osvanula na njegovom profilu na Instagramu.

Mirkina i Vujadinova deca baš su porasla, a pratioci su složni da je Adrijana kopija svoje mame.

Dok su zbog prirode posla kojim se bave Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, kao i njihovi mališani, direktno, ili indirektno prisutni u medijima, unuka Duleta i Marine Savić, koju su dobili od starijeg sina, javnosti je nepoznata, podjednako kao njeni roditelji, koji se trude da se što manje eksponiraju u javnosti.

Uroš i Tijana Savić u braku su već deset godina, a detalji njihvog života sačuvani su daleko od radoznalih pogleda javnosti. I dok Uroš ima privatni biznis snaja Duleta i Marine Savić televizijsko je lice, koje i pored svakodnevne prisutnosti na malim ekranima, uspeva da očuva svoju intimu. 

Uroševa i Tićina ćerka Lena, sa druge strane, vrlo je često prisutna na društvenim mrežama, ne samo svojih roditelja, već i ponosnih babe i dede.

Lepotu i šarm nasledila je od majke, međutim, mnogi komentarišu da unuka Duleta Savića neizmerno liči i na svoju baku Marinu Rajević, zbog čega je ona neizmerno ponosna.

BONUS VIDEO: Legendarni inspektor beogradske policije Žarko Popović Pop o kriminalu u Srbiji...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR