Glas Javnosti

Dragan Bjeloglić objavio fotografiju supruge s kojom je u braku 25 godina

Zabava
Autor: Glas javnosti

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, u braku je preko 25 godina sa suprugom Majom s kojom ima dvoje dece.

Maja, nekadašnja manekenka decenijama je podrška Bjeli, ali se o njihovom braku ipak ne zna mnogo. Glumac je sada sve iznenadio kada je na Instagramu objavio fotografiju svoje drage jer nije tip osobe koja svoju intimu deli sa javnošću.

Naime, par je otputovao u toplije krajeve, a Dragan je sa svojim pratiocima podelio Majinu fotografiju sa plaže, na kojoj se vidi njena silueta.

Inače, Maja svojom lepotom ne ostavlja nikog ravnodušnim, a mnogi je porede sa Monikom Beluči.

Supruga Dragana Bjelogrlića, studirala je engleski jezik i književnost, a na manekensku karijeru stavila je tačku čim je rekla "da" poznatom glumcu i režiseru.

Zanimljivo je da je upravo zahvaljujući svom tadašnjem zanimanju i upoznala Bjelu. Njih dvoje sreli su se početkom devedesetih na snimanju jedne reklame za nameštaj, a venčali su se 1996. godine.

Bjelogrlić je jednom prilikom javno istakao koliko mu supruga znači:

"Zaista ja sam najponosniji da sam u ovom svom nezgodnom poslu uspeo sam da sačuvam porodicu, da sam u braku 25 godina, da imam dvoje divne dece i divnu ženu. Tako da je moj najveći uspeh moja žena", rekao je on.

Jednom prilikom ispričao je kako su se upoznali i kako ju je osvojio.

"Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, za koji mi je trebala partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažovao da glumi u reklami", rekao je Bjelogrlić svojevremeno.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR