Glas Javnosti

DONIRALA ORGAZAM ZA ISTRAŽIVANJE! Stigli rezultati i svet je u ŠOKU: Ovo se dešava ŽENAMA posle VRHUNCA!

Zabava
Autor: Glas javnosti/ Kurir/ Mondo

Kontroverzna manekenka Kara Delevinj iznenadila je javnost kada se upustila u naučno istraživanje o vrhuncu nakon intimnog odnosa. Ona je bolnici donirala svoj orgazam ne bi li otkrila zašto muškarci češće doživljavaju vrhunac i šta se dešava sa telom nakon njega.

Istraživači uporedili njene uzroke krvi, koje su uzeli pre i posle masturbacije koja je završena vrhuncem, i otkrili da je njeno telo proizvelo supstancu koja je slična kanabisu. Zbog toga se manekenka posle vrhunca osećala toliko dobro.

U dokumentarcu BBC-ja pod nazivom "Planeta Se*s sa Karom Delevinj", manekenka je upoznala stručnjake dr Johanesa Fusa i njegovu suprugu dr Saru Biderman sa Univerzitetske klinike Hamburg-Ependorf, koji proučavaju promene na mozgu nakon doživljavanja intimnog zadovoljstva.

- Mislim da je ženska intimna želja definitivno potisnuta. Znam iz svog ličnog ljubavnog života koliko žene mogu da budu intimne, pa biste pomislili da bi u 21. veku muškarci i žene trebalo da imaju podjednako zadovoljavajući intimni život, zar ne? Pa, pripremite se za šok. Kada je u pitanju vrhunac, postoji definitivna razlika među polovima. Naučnici kažu da 95 odsto strejt muškaraca doživljava vrhunac tokom odnosa, ali samo 65 odsto strejt žena to pođe za rukom - rekla je Kara u ovom dokumentarcu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR