Glas Javnosti

ĐEĐA ANDRIJINA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Više se ne kriju, Aleksandra pozirala u prirodnom izdanju (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Od kako su objavili da čekaju bebu, sve oči javnosti su uprte u emotivnu partnerku glumca Andrije Milošević, takođe glumicu Aleksandru Tomić, u isčekivanju da ugledaju njen trudnički stomak.

Iako ne govore mnogo o privatnom životu, a još ređe iznose detalje iz istog, Sandra je obradovala fanove fotografijom na kojoj je pokazala trudnički stomak.

Naime, glumica se uslikala u pidžami, a odmah su usledili brojni komentari:

"Prelepa, prija ti trudnoća", "Koliko si slatka i prirodna", "Prelepa trudnica"...

Đeđa pidžama 

Andrija je nedavno potvrdio radosnu vest i rekao da ima vremena kada će pričati o tome.

Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti - rekao je glumac za medije.

Glumica je jednom već pokazala trudnički stomak, a prve fotografije trudne Aleksandre raznežile su sve.

Naime, Aleksandra i Andrija otputovali su u Budimpeštu, a pokazali su gde uživaju na, kako se čini, romantičnom i veoma zabavnom odmoru.

Aleksandra je objavila sliku na kojoj pozira u kariranom kaputu, dok se trudnički stomak ispod njega nazire. Glumica je pokazala kadrove iz Budimpešte, a od prizora i lepote jeseni zastaje dah.

S druge strane, Andrija ne bi bio Andrija da se nije našalio. On je pozirao u neobičnom izdanju, kako je poručio, "poželeo je da bude lep kao i svi drugi", pa podelio rezultat.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR