Glas Javnosti

DINČA POSTAO MAJSTOR U KUHINJI : Podelio recept koje će najmlađi članovi obožavati

Zabava
Autor: Glas javnosti

Milan Dinčić Dinča voli da eksperimentiše u kuhinji već jepoznato, a ovoga puta rešio je da obraduje sa popularnim slatkišem.Dinča je napravio palačinke sa koprivom, a s obziorm da su bile toliko ukusne ukućani su brzo počistili sve što je spremio.

Mogu se filovati džemom, kremom, šećerom, orasima, mogu biti slane ili slatke, a izbor je samo na onom ko ih konzumira, a s obzirom da sadrže koprivu predstavljaju i dobar prirodni dodatak gvožđa u ishrani, što svakako pevaču godi s obzirom da voli da pravi prave majstorije naročito kada je zdrava hrana u pitanju.


Podsetimo, nedavno je Dinča sam proizveo tofu – sir od soje, specijalitet neizostavan na vegetarijanskoj trpezi, a sada je otišao i korak dalje uspevši da napravi popularnu poslasticu – palačinke, što zdravijim.

Inače, Dinča se za svoje kuinarske veštine kojima mnogi mogu pozavideti jednom prilikom pohvalio javno, a pozitivne komentare od prijatelja dobija češće nego njegiva supruga, otkrivši svojevremeno sa Grand zbog čega je to tako.

Prijatelji više pohvale moju hranu jer jednostavno više volim kuhinju i da eksperimentišem nego supruga – priznao je pevač tada za Grand online.

Glas javnosti/Grand online

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR