Glas Javnosti

Detalji o smrti unuka Roberta De Nira: Uhapšena jedna devojka

Zabava
Autor: Glas javnosti

Leandro De Niro Rodriges (19), unuk Roberta De Nira, preminuo je početkom jula. Drena de Niro, Leandrova majka, rekla je da je njen sin umro nakon što je uzeo tablete s fentanilom, opasnom drogom sličnom morfinu.

“Neko mu je prodao tablete u kojima je bio i fentanil i znali su da je bio unutra, ali su mu svejedno prodali”, rekla je Drena de Niro.

TMZ sada saznaje da je policija uhapsila 20-godišnjakinju za koju veruje da je direktno povezana sa smrću De Nirovog unuka. Devojku su uhapsili juče u Njujorku pod sumnjom da je prodala drogu Leandru pre njegove smrti. Još nije poznato s kakvim optužbama će se suočiti 20-godišnjakinja.

Podsetimo, Leandro de Niro Rodriges umro je početkom jula, a zvanični uzrok smrti još nije potvrđen.

“Neopisivo sam tužan zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Cenimo sve izraze saučešća. Molimo vas za privatnost kako bismo oplakivali gubitak Lea”, rekao je Robert de Niro za Page Six nakon smrti unuka.

Kako prenosi Index, Leandro je bio glumac poput svoje majke i dede. Njegova najpoznatija uloga bila je u filmu „Zvezda je rođena“, u kojem je glumio uz svoju majku Drenu.

Glas javnosti/N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR