Glas Javnosti

Đerar Pike o upoznavanju sa Šakirom: Mislio sam da nije normalna

Zabava
Autor: Glas javnosti

Fudbaler Barselone Đerar Pike, koji dugo godina živi u skladnom braku sa pevačicom Šakirom u kojem su dobili dvojicu sinova Milana i Sašu je nedavno otkrio i kako je osvojio atraktivnu pevačicu

- Upoznali smo se u Madridu na snimanju spota za pesmu 'Waka Waka' pre početka Svetskog prvenstva 2010. u Južnoj Africi. Tu sam joj zatražio broj. Ona je stigla u Južnu Afriku pre naše selekcije jer je pevala na ceremoniji otvaranja, rekao je prvotimac Barselone.

Pike se prisetio i koji je bio njegov prvi korak.

- Poslao sam joj poruku s pitanjem 'Kakvo je vreme u Južnoj Africi', sobzirom da smo trebali i mi uskoro da stignemo tamo. To je glupo pitanje i naravno da sam očekivao odgovor: 'Hladno je, ponesi kaput', seća se Pike.

Međutim ovakav odgovor Šakire nije očekivao.

- Ona je napisala 'roman', sa svim detaljima oko promene temperature iz dana u dan. Pomislio sam 'Gospode, ova nije normalna'. Dopisivali smo se za vreme Prvenstva, ali jedina šansa je opet vidim je bilo finale jer je ona pevala i na ceremoniji zatvaranja. Rekao sam joj da ako je igranje u finalu potrebno da bih je video, onda ćemo da dođemo do finala. I to je bilo drugi put da smo se videli, posle finala Svetskog prvenstva, objasnio je Pike.

(Izvor: Večernje novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR