Glas Javnosti

Dača Ikodinović PODIGAO BURU: 'Kad je žena prevarena, svi drvlje i kamenje na muškarce, A KAD JE MUŠKARAC PREVAREN...'

Zabava
Autor: Glas javnosti

Slučaj Ljupke Stević koji danima okupira sve čaršijske razgovore i medijski prostor na svoj način je prokomentarisao i proslavljeni srpski vaterpolista Danilo Dača Ikodinović.

Dok su se žene solidarisale se Ljupkom i podržale njen izliv besa i uništavanje automobila, Dača je poprilično rezignirano prokomentarisao žensku solidarnost.

"Kad je žena prevarena 90% žena je solidarno sa njom i naravno drvlje i kamenje na muškarca. Kad je muškarac prevaren, opet drvlje i kamenje na muškarca od strane muškaraca, naravno. Nisu žene krive, mi smo go*na" poručio je Ikodinović i dobio brojne komentare.

"Ženska solidarnost je mahom licemerna tako da se potire, dakle svi smo go*na kolektivno" bio je jedan od ćenskih komentara.

 "Otkud ti onih 90%?! Ja naišla na rečenicu- pa, dobro, sposoban je... Ko umije, njemu dvije... I sl..." usledio je i drugi.

"Svi mi švaleri,a sa čijim zenama to radimo, naše poštene?" stigao je muški odgovor.

“Drvlje i kamenje na muškarca od strane muškarca” ??? Ma ajde molim te, tu priču u životu nisam čula... ps. Mene je moj bivši muž prevario i ja ga sasvim razumem što je to uradio. Tako da, nije baš sve tako kao sto tvituješ" poručila mu je jedna Tviterašica.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR