Glas Javnosti

DA LI PREPOZNAJETE OVU BRINETU?: Sofija Milošević šokirala transformacijom! (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Zaštitni znak manekenke Sofije Milošević, bila je kosa plave boje. Iako je Miloševićeva govorila da sa svojom bojom nikada ne bi eksperimentisala, iako voli promene, čini se da je svoje reči pogazila.

Kako je Miloševićeva ranije izjavila, sklona je promenama u svakom obliku, osim kada je kosa u pitanju. Ipak, ona je juče iznenadila fanove novom bojom kose. 

„New hair coloe (Nova boja kose)“, napisala je manekenka  nevenčana supruga fudbalera Luke Jovića.

Foto: Instagram

Sofija je sada brineta i mnogim njenim pratiocima se svidela ova promena, a da li će se Joviću dopasti promena na koju se majka njegovog sina odlučila, ostaje da vidimo. 

Inače, fudbaler na instagramu često deli fotografije svoje izabranice, čime nam pokazuje koliko uživa u njenoj lepoti, ali i ljubavi. 

Podsetimo, Jović iz prethodne veze sa Anđelom Manitašević ima sina Davida. Naime, njih dvoje su raskinuli svoju dogugodinju vezu, ali kada su se jednom prilikom sreli proradile su stare strasti i Manitaševićeva je ostala trudna. Iako tada nisu želeli da obnove svoju romansu, dete su ipak zadržali. 

 

Danas i Manitaševićeva i Jović uživaju u svojim ljubavnim vezama sa drugim emotivnim partnerima. Kako nam je svima dobro poznato, Jović se još jednom ostvario u ulozi oca i sa Sofijom dobio sina Alekseja. 

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR