Glas Javnosti

Čola pred srpskom publkom 20. juna, koncert uz poštovanje svih propisa

Zabava
Autor: Glas javnosti

Najveće ime naše pop muzike Zdravko Čolić, kao što je bilo i najavljeno, održaće u subotu 20. juna od 20 sati, veliki koncert na otvorenom, u prostoru istorijskog "Kneževog arsenala" u Kragujevcu.

Zdravko Čolić dolazi u Kragujevac, sasvim odgovarajuće, 20. juna na dan kad zvanično počinje leto i to će biti prvi veliki koncert na otvorenom u Srbiji, a i u Evropi, nakon višemesečnih vanrednih mera. Koncert će biti održan uz poštovanje svih propisa i maksimalnu brigu o zdravlju i bezbednosti posetilaca. 

 Ulaznica za koncert Zdravka Čolića 20. juna u Kragujevcu košta 1.500 dinara. VIP karta je 3.000 dinara. Prodaja ide preko mreže i mesta www.tickets.rs, a u Kragujevcu preko "Da Gama trevela", Doma omladine Kragujevac i "Mjuzik stora".

Pored važnosti trenutka, koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu biće i vizuelno poseban, pošto je "Knežev arsenal" nekadašnja fabrika municije iz 19. veka, i upečatljiv je po zgradama iz te epohe. "Knežev arsenal" se poslednjih desetak godina pokazao kao prvorazredan koncertni prostor na prostoru bivše Jugoslavije i šire, u kome se održavaju "Arsenal Fest" i drugi muzički događaji.

Naravno, tu je i impresivan spisak hitova koje će izvesti Čolić, istinskih klasika i bezvremenih pesama kakvi su Jedna zima sa Kristinom, Zvao sam je Emili, Ti si mi u krvi, April u Beogradu, Pjevam danju, pjevam noću, Pjesmo moja, Stanica podlugovi, Čija je ono zvijezda, Okano, Moja draga...

"Publika je ta koja pravi energiju, da li ćeš ti da pjevaš duže ili kraće. Sve je na publici, ona ti daje imput da budeš ovakav ili onakav. Kod mene je veliki problem napraviti set listu. Kad imaš toliko pjesama, jako je teško", rekao je nedavno Čola.

(Izvor RTS)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR