Glas Javnosti

ČESTITKE PLJUŠTE SA SVIH STRANA: Ana Sević otkrila pol bebe! (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Pevačica Ana Sević je posle braka sa pevačem Darkom Lazićem, pronašla sreću pored svog izabranika Danijela sa kojim sada čeka svoje drugo dete.

Ana Sević pokrenula je lavinu komentara kada je putem društvene mreže Instagaram otkrila da će roditi još jednu devojčicu. Njena ćerka Lorena, veoma se raduje dolasku bebe.

- Iznenađenje! Čekamo genetski zdravu devojčicu! Hvala svima na čestitkama i lepim željama - poručila je Ana, a čestitke su se samo nizale.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

? Nasa mala porodica ce postati bogatija za jos jednog clana ? Beskrajno se radujemo i nema reci kojom mozemo opisati srecu i zahvalnost Bogu na ovom daru i jos jednoj najvecoj sreci ❤️??? Pre nekoliko dana smo uradili VERAgene prenatalni test, tako da uskoro očekujemo rezultate koji će nam pokazati genetsko zdravlje, ali i pol bebe. ? Sama procedura za obavljanje VERAgene testa je više nego jednostavna i bezbolna, mama daje samo venski uzorak krvi a tata bris iz usta ,a dobija se izveštaj o preko 100 genetskih stanja! ? Za svoje bliznje uvek biram najbolje tako da sam lako donela odluku da ovaj test uradim bas kod njih ☝? Sve pohvale za @veracitysrbija #veracity ????

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR