Glas Javnosti

BURME OSTAJU U FIOCI: Mariji Kilibardi ne pada na pamet da pravi svadbu sa Vučelićem (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Taman kad se očekivalo da će svaki vikend iskrsnuti svadba voditeljke Marije Kilibarde i njenog izabranika Branislava Vučelića, ponovo su burme ostale u fioci.

Iako Marija Kilibarda i njen izabranik već duže vreme žive pod istim krovom, voditeljka je istakla kako joj ne pada na pamet da se venčava za vreme pandemije korona virusa, ali da je brak prirodan i logičan epilog odnosa jednog para kojeg povezuju bliskost i osećanja, piše „Glorija“.

Inače, u domu njenog partnera Kilibardu, svi vole, pa je tako njena još uvek nezvanična svekrva imala samo reči hvale za buduću snajku.

- Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno - rekla je glumica Ljuljana Dragutinović jednom prilikom.

Branislav se nikada nije eksponirao u javnosti, pa se tako na Marijinom profilu ne može videti nijedna njihova zajednička fotografija. Međutim, ona je nedavno istakla da joj je upravo on najveća podrška.

Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene – domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama - ispričala je ranije Marija.

-  Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - ispričala je tada glumica.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR