Glas Javnosti

Bolje da ga nisu prozivali! Italija bruji o Sinišinom odgovoru o ponašanju na Sardinji: 'Ja ću malo da prevedem, definišem ih kao S*****!'

Zabava
Autor: Glas javnosti

Bolje da ga nisu prozivali! Od odgovora Siniše Mihajlovića na prozivke da se bahato ponašao na Sardiniji bruje italijanski mediji.

Srpski trener Siniša Mihajlović odgovorio je "hejterima" na optužbe da se nije dovoljno pazio i da je zbog toga dobio korona virus kojim je ugrozio svoje, ali i zdravlje sebi bližnjih ljudi.

Mihajlović je dao intervju za "Gazetu delo Sport" i tom prilikom je rekao da mu je korona kao čaša vode u odnosu na leukemiju i hemoterapiju, a zatim je poručio:

 - Enco Ferari je jednom rekao da Italijan opraštaju sve, osim uspeha. Ja dodajem i sreće. Mnogo je zavisti i bezobrazluka oko nas. Ne samo u Italiji, svuda. Kako ih zovu po društvenim mrežama? Hejteri? Ja ću malo da prevedem, definišem ih kao se**nje - rekao je trener Bolonje.

Objasnio je šta se desilo:

- Išao sam na odmor u Sardiniju, kao i svakog leta na kraju sezone, tamo imam kuću više od 20 godina. Na ostrvu u to vreme nije bilo virusa, nijedan inficiran. Nisam video porodicu dva meseca, otišao sam tamo da je zagrlim. Poštovao sam sve bezbednosne mere, nosio masku kad sam išao u supermarket ili restoran. Skidao sam je samo za stolom jer kako da jedem sa maskom? Skoro da nikad nisam išao na plažu ili na brod.

Sa palube trešti Severina a Mihajlovići daju taktove, čuje se i srpska pesma na Sardiniji! (VIDEO)

Nastavio je Mihajlović da objašnjava.

- Za 20 dana možda sam šest ili sedam puta večerao u restoranima, Kosta Smeralda, mislim da nije zabranjen... Ne idem u disko klubove, to nisam radio ni kao mlad, kamoli sa 51 godinom. Uveče sam sedeo sa prijateljima u dvorištu. Šta sam ja to radio drugačije od onih u Siciliji ili Kalabriji? Ili je problem što je to Kosta Smeralda? Mesto u kome se okupljaju bogati i poznati? Šta je to ako ne zavist?

- Svi sude, a malo ih je da imaju pravo da to rade. Cela moja porodica i ja smo se testirali čim smo se vratili sa Sardinije. Drugi upiru prstom, a nisu se ni testirali. Možda su i oni pozitivni samo ne znaju.

- Nisam uradio ništa protiv pravila. Ja sam ovde žrtva. Testirao sam se, bio sam pozitivan, otišao u karantin, preležao bolest. Sve ostalo je samo jeftino moralisanje. Uvek krivite vuka, to odgovara ovcama… Se**nje, da skratim. Nanose bol mojoj porodici. Srećom nemam profile i ne provodim vreme po društvenim mrežama, ali ne možeš da dozvoliš da te lopatama polivaju blatom, a da ne odgovoriš - jasan je bio Mihajlović.

(Glas javnosti/Blic)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR