Glas Javnosti

BOKI 13 NAJAVIO NOVU KARIJERU: Pred vama stoji budući lider zemlje!

Zabava
Autor: Glas Javnosti

Prvooptuženi u slučaju "Reket", šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 izjavio je u četvrtak na ročištu u sudu u Skoplju da nakon završetka tog sudskog procesa planira da se bavi politikom, jer je politički zatvorenik.

-Za vas će možda biti banalno, neki analitičari će se možda smejati misleći da sam poludeo, ali ovog trenutka kažem da pred vama stoji sledeći lider ove zemlje i da planiram da se bavim politikom”, rekao je Jovanovski, a preneo portal “360 stepeni” (360stepeni.mk).

Jovanovski je u višečasovnom svedočenju negirao navode optužbe da je uzeo novac od Jordana Kamčeva da bi uticao na tadašnju specijalnu tužiteljku da mu olakša položaj u istrazi “Imperija”, u kojoj je taj biznismen prvoosumnjičeni, navodi N1.

Suđenje u slučaju “Reket”, koje je pri kraju, nastavlja se u petak svedočenjem drugooptužene, razrešene specijalne tužiteljke Katice Janeve.

Boki 13 je inače kontroverzni makedonski pevač i voditelj. Njegove izjave, pa i same pojave, su od uvek izazivale veliku pažnju javnovsti.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR