Glas Javnosti

Bila sam ŽRTVA NASILJA: Majka našeg pevača i bivša rijaliti učesnica priznaje

Zabava
Autor: Glas javnosti/ Blic

Majka pevača Save Perovića, ali i bivša učesnica Zadruge Suzana Perović Blondi poznata je kao neko ko ne preza ni od koga, te svoje mišljenje i stavove uvek direktno iskaže i ispriča za medije.

Neko je ko redovno komentariše dešavanja u rijalitiju, a sada je u svom intervjuu progovorila o svom privatnom životu i otkrila detalje o kojima do sada nikada nije govorila.

Ona je priznala da je bila žrtva nasilja. Kako je ispričala dobijala je batine od strane bivšeg muža, za kojeg se čak dva puta udavala, iako je trpela jezivu torturu.

- Kockao je, a ja sam htela da ga sprečim da bismo imali šta da jedemo! Od udarca sam pala u nesvest, srušila sam se na stakleni sto! Meni je Savo (sin) spasio život, ja to kažem, da mi nije bilo njega, ja ne znam šta bi bilo sa mnom - pričala je Blondi, pa poručila svim žrtvama da ne trpe nasilje:

- Bila sam glupa, sve sam ga slušala, bila sam budala, jednom sam ga ostavila i onda sam saznala da sam trudna i vratila se. Nasilje je počelo odmah, čim sam kao devojka došla kod njega - pričala je Blondi.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR