Glas Javnosti

Beloruskinja napravila haos u ZVEZDAMA GRANDA! Član žirija zahteva njenu diskvalifikaciju

Zabava
Autor: Glas javnosti

Iako slabo govori srpski, Ksenija Tanu (30) iz Belorusije uspela je da briljira u „Zvezdi Granda” i u domaćim pesmama sa delimičnim strofama na ruskom, što je iznerviralo jednog člana žirija.

Ksenija se našla u duelu sa Danijelom Trrencovski (28) iz Pariza, a konačan rezultat je bio u korist mlade takmičarke 6:5.

Kandidatkinja Marije Šerifović predstavila se pesmom „Ginem” koju je izvela i na ruskom jeziku, kao i pesmom „Tango”, dok je takmičar čiji je mentor Dragan Stojković Bosanac otpevao hitove „Ako odam vi Bitola” i „Lipe cvatu”


– Bosanac mi je rekao da Kseniju treba dekvalifikovati, jer ona peva na ruskom, ali svaki kandidat koji ovde učestvuje može da peva na svom maternjem jeziku – rekao je Saša Popović, dok se Marija branila i objašnjavala da je pesma „Ginem” zapravo ruska i zato je njen kandidat pevao jedan deo u originalu.

- Dakle, moj kandidat bi mogao da peva i na francuskom - naveo je Bosanac, a Popović je potvrdio, što je iznerviralo Viki Miljković, koja je tražila da njen kandidat iz Bugarske peva na svom jeziku, ali Saša to nije dozvolio.

- Dozvolio sam, ne pričajte gluposti, nemoj da lažeš - dobacio je Popović i objasnio da svako od kandidata može da peva na svom maternjem jeziku, što je opet izbacilo Stojkovića iz takta.

Ceca Ražnatović stala je u odbranu takmičarke, pa dodala da joj se dopao ceo njen nastup.

- To je tako lepo za gledati. Odlično je pevala, ali joj je srpski jezik bio loš. Za sledeći put morate da se potrudite da vas razumemo, da bude čistije, a za nastup aplauz – rekla je Ceca, dok je za drugog kandidata glasala jer joj se sviđa.


– Ksenija i Marija, čestitam. Danijeli i Bosanac mogu reći da su potpuno promašili. U prvoj pesmi nije bilo makedonskog, u drugoj nije bilo „Bjelog dugmeta“. Samo treba ozbiljnije da radimo – prokomentarisao je  Aleksandar Milic Milí, a njegovo mišljenje je delimično podelila i Snežana Đurišić.

- Može malo bolje, mislim da je ovo realna situacija - rekla je Snežana, dok je Viki Miljković uz obasipala komplimentima Ksenijiu iz Belorusije.

- Molim Tutankamona da se smiri - rekao je Popović.

Mentori su imali završnu reč, a Bosanac je prvi prokomentarisao protivnika iz duela.

-Mala je bila super, ali moraš da učiš. Bolje otpevaj sve na ruskom ili beloruskom, pogledaćemo prevod, pa ćemo na osnovu toga suditi. Držaću se principa, inače si odličan, bravo – rekao je Bosana, a Marija je dodala da je njena takmičarka razumela samo ovo poslednje bravo.

- Žiri je sve rekao, mnogo lepih stvari je rekao, a ti idi da prevodiš pa poslušaj. Ono što si večeras pokazali je LU-DI-LO - zaključila je Marija za kandidata iz svog tima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR