Glas Javnosti

Ana Ivanović progovorila o braku: Nije sve idealno kako mnogi misle

Zabava
Autor: Glas javnosti

Bivša teniserka Ana Ivanović progovorila je o zajedničkom životu sa bivšim fudbalerom Nemačke, Bastijanom Švajnštajgerom. Iako se mogu pohvaliti brakom iz snova, među njima, kao i u svakom domu, takođe postoje trenuci neslaganja u određenim stvarima.

Činjenica je da Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger važe za jedan od najskladnijih parova na čitavoj svetskoj javnoj sceni.
Njih dvoje u braku su od 2016. godine, nedavno su dobili i trećeg naslednika, a o odnosu koji grade sa sinovima, ali i međusobno, bivša teniserka često govori i to bez ikakvog ustezanja.
Lepa teniserka se nedavno gostujući u podkastu "Alesto" dotakla različitih primera koji ukazuju da su ona i Basti, na kraju dana, kao i svaki drugi bračni par koji se ponekada ne razume najbolje.


"Mene suprug ne razume"

- Mene suprug ne razume. Samo mi kaže da imam problem sa organizacijom. Meni je to mnogo smešno, jer sam ja jako organizovana, a ja njemu pokušavam da objasnim da nemam problem sa organizacijom. Ja samo imam previše stvari koje ne mogu da stanu u jedan dan, ali on to ne razume. On sve to pojednostavi. Ima vremena i da odmori i da popije kafu i nije mu jasno kako je ne mogu svoj dan isto tako da organizujem - rekla je kroz osmeh Ana Ivanović.



Glas javnosti/B06S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR