Glas Javnosti

Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću čestitke pristižu sa svih strana

Zabava
Autor: Glas javnosti

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović danas imaju veliki razlog za slavlje jer je pre tačno četiri godine njihov mezimac Aleksandar došao na svet i upotpunio njihovu ljubav svojim rođenjem.

Odmah nakon ponoći počele su da se nižu čestitke prijatelja i pratilaca koji su njihovom sinu poželeli sve najlepše, a pevačica je podelila i jedan snimak koji su joj napravili fanovi, a koji je potpuno raznežio.

Naime, na snimku se smjenjuju njihove zajedničke porodične fotografije i najlepši trenuci koje je javnost imala prilike da vidi tokom ove četiri godine.

Iako se zvanično ni Aleksandra ni Filip kao ni drugi članovi njihovih porodica nisu oglašavali ovim najlepšim povodom verujemo da uživaju u ovom danu daleko od očiju javnosti kako bi svu pažnju posvetili slavljeniku, a da li su mu organizovali veselje ostaje da saznamo.

Podsećamo, Prijovićeva je u nekoliko navrata pričala i tome kako uživa u ulozi mame i ne krije da joj svaki rastanak od sina teško pada.


"Sve je teže. Aleksandar sada priča pa postavlja pitanja gde idem, zašto idem… Pokušavam da mu objasnim da idem da radim i da se brzo vraćam, ali mi uvek bude žao što ga ostavljam. Kaže mi: „Mama, ideš da pevaš? Hoću i ja da pevam“, verujte mi da mi je veoma teško. Počne i da plače jer je navikao da spavam sa njim. Jednostavno, u poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno i sada se navikava da mama mora da ide", ispričala je Aleksandra svojevremeno.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR