Glas Javnosti

"Ožalošćenoj udovici, neće biti dozvoljeno da se približi grobu!" Miša Grof NE ŽELI na pomenu svom sinu da vidi Nikolinu Pišek

Zabava
Autor: Glas javnosti

Otkako je preminuo Vidoje Ristović, njegova udovica Nikolina Pišek i otac Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, u vrlo su lošim odnosima. Ubrzo posle tragedije ušli su u otvoreni medijski sukob koji i danas traje.

U jednom od svojih poslednjih intervjua Nikolina je istakla da je njen svekar čisto zlo, a u jeku mučne drame oko nasledstva pokojnog Vidoja, koja još traje, Ristović je odlučio da zada nikad teži udarac svojoj snajki - da joj zabrani dolazak na pomen, koji će se održati 8. maja.


Iako smatra da se Pišekova neće ni usuditi da dođe na Novo groblje, Miša je odlučio da ništa ne prepusti slučaju, pa će tog dana angažovati obezbeđenje, koje voditeljku treba da spreči da se približi mestu gde je njen suprug sahranjen.

Kada su ga kontaktirali novinari, Ristović najpre nije želeo da komentariše ništa, a potom se oglasio.


"Ne verujem da će Nikolina doći na pomen. Ona ima puno obaveza. Pouzdano znam da se nije pojavila na groblju nijednom od sahrane jer je sve već mesecima pod kamerama i sve se prati. Biće obezbeđenja, a osobama koje nisu poželjne, a tu spada svakako i ožalošćena udovica, neće biti dozvoljeno da se približe najmilijima i ožalošćenima. Šta bi ona uopšte i tražila tamo?", upitao je Miša

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR