Glas Javnosti

"Ne želim to da prihvatim, to je ponor pakla": Milica Milša kroz suze o GUBITKU

Zabava
Autor: Glas javnosti/ Blic

Dama prefinjenog stila i puna pozitivne energije kaže da je sve u životu radila da njenom sinu bude bolje, da je uz pomoć Žarka izvela Antonija na pravi put i da je ponosna što je sin izrastao u pametnog čoveka.

Milica Milša ne može život da zamisli bez ljubavi najbližih. Njeni pokretači su sin Antonije i suprug Žarko Jokanović. Oni joj život čine bajkovitim, ali suze joj uvek krenu kada se pomenu dragi prijatelji koji su je napustili poslednjih godina, kao i roditelji i svekrva koji su joj bili podrška.

- Svaki odlazak dragog bića jeste ponor pakla. Čovek nikad nije spreman da se oprosti od svojih milih i dragih. Tako da svi ti odlasci koje sam imala u poslednjih nekoliko godina jesu ponor pakla. Jako je teško da se izborite i nastavite dalje. Iako znate da su oni tu, da je njihova energija uvek sa vama i da će uvek biti. Mislim da svako biće koje voli nekog i koje je voljeno upada u taj ponor. Iz tog ponora se mora podići baš zbog tih voljenih - kaže za “Blic” Milica Milša.

Nju je najviše potresao odlazak prijatelja i kuma doktora Milana Mileusnića.

- Nikad se nećemo oporaviti od odlaska Milana Mileusnića, doktora, prijatelja, kuma, brata. Nisam još to prihvatila. Ne prihvatam, kažem ne prihvatam, ne dam ja našeg Milana. Posle su i drugi ljudi otišli, evo i Neša, divni Neša. Tika nam je otišao zbog drugih bolesti, Lane, Boris, Marko, mnogo ljudi. Neša nije bio vakcinisan, pošto se i to pričalo. On se plašio vakcine. Kako da opravdate? Ne možete da opravdate. Da nije ove gadne bolesti, bili bi tu s nama. Nema opravdanja, ovo je zaista kuga i kolera zajedno. To je nešto potpuno strašno. Milan bi se vakcinisao. Milan nam je od početka korone donosio alkohol, maske, specijalne gelove za ruke, ali eto, njemu se desilo. On se baš čuvao i on je kao doktor bio na licu mesta sa mnogim ljudima koji su imali koronu - kaže drhtavim glasom Milica i dodaje da teško padaju odlasci dragih ljudi.

- Tužno, strašno. Kao i svi, valjda, teško. Tu nemam za šta da budem jaka. Treba da budete jaki da vučete te ljude da prežive. Treba da se uradi sve dok je neko još uvek tu. Posle šta da budete jaki, kome? Možete dati sebi oduška.

Šta je još rekla o bivšem partneru sa kojim ima sina, o seriji "Igra sudbine", ali i bolestima, pogledajte u videu iznad.

BONUS VIDEO


NAJBOGATIJA PAVAČICA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR