Glas Javnosti

"Izobličila se od silikona, a bila je lepa!" Isplivala stara slika Helene Topalović pre silnih operacija

Zabava
Autor: Glas javnosti

​Helena Topalović, važi za jednu od devojaka koje uživaju veliku poplularnost na Instagramu, ona svakodnevno pokazuje svoj lukusan život, a pre nekoliko dana potvrdila je vesti da je u drugom stanju.

Helena je i ranije privlačila pažnju javnosti detaljima iz privatnog života, a na spisku njenih partnera bilo je i nekoliko kolega njenog tate.

Međutim, usled silnih operacija promenila je lični izgleda i mnogi smatraju da je preterala sa estetksim zahvatima, te da je skroz promenila lični opis.


Prvo je operisala usne, uvećavši ih, a onda se pisalo da je kod hirurga sredila i jagodice, osim toga, mnogi komentarišu i njene grudi.

U javnosti se pojavila stara fotografija koja je opstala na internetu, a na njoj se može videti da je Helena ranije imala tanke usne i obrve, kao i da je izgledala znatno drugačije nego danas, iako je često isticala da je operisala samo usne.

Pomenula fotografija izazvala je lavinu komentara, s obzirom na to da mnogi nisu moglu da poveruju da je na slici ista osoba:

"Promenila je bukvalno celu glavu", "Izobličila se od silikona, a bila je lepa", "Strašno šta je sebi uradila, ništa joj nije falilo", "Baš je bila simpatična, sad sve liče jedna na drugu".

Podsećamo, Topalkova kćerka je presrećna što će se uskoro po prvi put ostvariti ulozi majke.

"Kao prvo.. Za dobar brak potrebno je dvoje dobrih.. Živim sad, kao i uvek, maksimalno voljena i pažena. I kao drugo.. Hvala mom najboljem suprugu i hvala mojim najboljim roditeljima na bezuslovnoj podršci. Naša sreća je postala još veća", izjavila je Helena kada je obelodanila lepe vesti.BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR