Glas Javnosti

Vućić iz Pariza: Nasilnici će biti poraženi, dobar deo pohapšen i moraće da odgovaraju

Vesti
Autor: Glas javnosti

Građani ne bi trebalo da se previše sekiraju zbog protesta, ne zato što nam nasilnici nisu naneli veliku štetu, već zato što je konačan ishod jasan i nedvosmislen, poručio je večeras iz Pariza predsednik Aleksandar Vučić.

-Ishod je jasan i nedvosmislen, nasilnici će biti poraženi, dobar deo pohapšen i moraće da odgovaraju za sve što su počinili, u to nema sumnje", rekao je Vučić.

Vučić je kazao da je srpska delegacija u Parizu večeras imala važnu večeru i da se sutra vraća u Beograd, da ljudi znaju da će biti u Srbiji i da se "ne sekiraju previše". Predsednik je istakao da su prekjuče, juče, i danas sve maske pale.

Ukazao je da se policija večeras potpuno sklonila, I nije mogao niko nigde ni da ih primeti.

-Onda su počeli da se tuku između sebe desnicari i levicari, fašisti i antifašsti. Kada je došlo do međusobne tuče I obračuna, izboli su se. Onaj koji je ubo drugog se uplašio I zatražio pomoć policije, a potom je I drugi, izbodeni, došao do policije, koja mu je pomogla. To su svi oni koji su danima tukli policajce, gađala svime I svačim. Policija je uhapsila I jednog I drugog, omogućila medicinsku pomoć, objasnio je on.

Vučić je kazao da su se međusobno potukli jedan ekstremni desničar I ekstremni levičar. Na konstataciju da se nož ne nosi ako se ne želi nasilje, Vučić je kazao "pa nisu noževe nosili da bi lepili sličice sa fudbalskog Svetskog prvenstva".

-Dolaze svako veče da bi nekog napali I tukli nožem, ukazao je on. Vučić je rekao da je policija delovala večeras tek kada su nasilnici došli do vrata Skupštine, kako bi zaštitili državnu instituciju.

(Izvor: Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR