Glas Javnosti

VRI PRED SKUPŠTINOM! Na protestu POVREĐENI I KRVAVI građani leže na ulici, stigla i oklopna vozila! (FOTO+VIDEO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Dva kontejnera zapaljena su u Bulevaru kralja Aleksandra.

Nakon jučerašnjih protesta zbog najave mogućeg ponovnog uvođenja policijskog časa u prestonici i demonstracija koje su eskalirale ispred zgrade Narodne skupštine i za danas je više političkih organizacija najavilo okupljanje.

Dva kontejnera zapaljena su u Bulevaru kralja Aleksandra. Na uglu ulica Takovske i Bulevara kralja Aleksandra nalazi se kordon policije. Oni pokušavaju demonstrante da spreče da nastave dalje. Gore kontejneri i kod Crkve Svetog Marka.

Oklopna vozila Žandarmerije spremaju se da krenu u akciju protiv najveće grupe demonstranata koja se nalazi na raskrsnici sa Resavskom ulicom. Građani su dolazak Žandarmerije pozdravili aplauzom i povicima "Nećemo nasilje".

Kordoni su u Bulevaru kralja Aleksandra, kod "Londona", u Takovskoj i Trga Nikole Pašića. Stiže još vozila žandarmerije. Suzavac je svuda. U Terazijskom tunelu autobusi i vozila stoje zakrčeni.

Oklopna vozila stižu do Doma Narodne skupštine. Žandarmerija je formirala kordon u Bulevaru kralja Aleksandra, nedaleko od Ambasade Češke. Pojedini demonstranti su gađali kamenicama policiju, ali za sada nije poznato koliko je osoba povređeno. (Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR