Glas Javnosti

Virus obožava fabrike: Korona ušla i u 'Simpo'

Vesti
Autor: Glas javnosti

Korona virus nastavio je da se širi fabrikama, a prema saznanjima "Blica", zaraženih je sada i u fabrici nameštaja "Simpo" u Vranju.

Ovaj grad na jugu Srbije je posle Beograda mesto sa najviše pozitivnih na COVID 19 u Srbiji, jer je ovde korona virusom, prema poslednjim zvaničnim informacijama po gradovima koji su od juče, inficirano 19 osoba, a u glavnom gradu 29.

Svi izveštaji o epidemiološkoj situaciji u Vranju ne sadrže detalje o žarištima još uvek upornog virusa koji se ne predaje, ali se pretpostavlja da su u pitanju posledice kontakata zaposlenih u fabrikama sa članovima svojih porodica i drugim licima.

Lokalni sajt Info Vrnjske piše da je u “Simpu” desetak novoobolelih. Oni prenose da zaraženih ima i u Gradskoj upravi, ali ta informacija "Blicu" nije potvrđena.

U nedelju popodne za Niš je prebačena i jedna medicinska sestra iz kovid bolnice, rođena 1962. godine, sa obostranom upalom pluća, pišu Info Vranjske.

Kako prenose, reč je o četvrtoj sestri iz kovid bolnice za koju se sumnja da je obolela od korone, uz tri tehničara koji su raniji dobili ovu bolest.

Podsetimo, već smo imali situaciju da se virus širio fabrikom u Vranju, a isto je bilo i u dve fabrike iz Smedereva i Leskovca.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR