Glas Javnosti

ZORAN KNEŽEVIĆ MOLIO VELjKA LALIĆA DA UZME UČEŠĆE U PRLjAVOJ KAMPANjI U SANU

Vesti
Autor: Glas javnosti

Akademik Zoran Knežević, kandidat za novog predsednika SANU, zamolio je Veljka Lalića,glavnog i odgovornog urednika "Nedeljnika" da u narednom broju objavi negativan tekst o protivkandidatima u SANU koji nisu po volji pre svega Kneževiću, Vasiliju Krestiću i Vladimiru Kostiću, odlazećem predsedniku Akademije.

Međutim, kako saznajemo Lalić je odbio da učestvuje u ovoj negativnoj kampanji, između ostalog jer mu je Knežević ponudio novac za navedenu prljavu kampanju, čime je samo potvrdio da se Kostić nalazi u potpunom beznađu i da srlja iz greške u grešku.

Ostaje nam da sačekamo novo izdanje "Nedeljnika" i da vidimo da li će moral i novinarska etika, pobediti bestijalnost i beskrupuloznost, najblaže rečeno, kontroverznog akademika Zorana Kneževića.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Miki u 16.03.2023 21:38:30 h
     0 
Gadna, smrdljiva proustaška, probalijska i prošiptarska govna. Treba čovek da vas tuži da platite za ove laži debelu cenu na sudu. Jevo vas gluvi, ludi, šizofreni paranoik Ocić, hrvatski špijun iz Dalja, notorna pederčina, u bulje prljave a vašu gaduru Malenko u usta botoksirana. Bagro
od srbin sumadinac u 24.03.2023 12:26:15 h
     0 
Olose jedan isti ustaski, koji se ovde predstavljas pod raznim nickname-ovima (a pre svega kroasanskim MARINOVIC), smiri se vec jednom i prestani da ponavljas iste bedne lazi iz CRO kuhinje, nego pokusaj da demantujes makar nesto od cinjenica koje se navode u napisu. Jasno je da te je, tupava vucibatino, angazovao Vladimir Kostic i da te placa iz proneverenih budzetskih sredstava privatizovane Akademije. Kompulzivno ponavljanje potpuno identicnih kleveta samo dokazuje oskudicu argumenata.