Glas Javnosti

NA TRONU LUKSUZNIH DESTINACIJA: Majami Bič je krunisan kao vodeća svetska lifestyle destinacija 2023

Putovanja
Autor: Glas javnosti

Majami Bič je 2023. godine stekao prestižna priznanja koja učvršćuju njegov status top destinacije.

Ne samo da je obezbedio titule kao što su "North America’s Leading Beach Destination" i "North America’s Leading City Destination" već je takođe dobio titulu "World’s Leading Lifestyle Destination 2023" na dodeli World Travel Awards – najprestižnijoj dodeli nagrada gde se nagrađuju lideri u sektoru turizma, avio-kompanija, hotelijerstva i ugostiteljstva.
Utočište za putnike

Privlačnost Majami Biča leži u njegovoj sposobnosti da zadovolji širok spektar interesovanja. Grad se može pohvaliti renomiranom kolekcijom umetnosti, raznim muzejima i galerijama, kao i izborom globalno priznatih luksuznih hotela i spa centara. Sa etabliranim i novim kuvarima na čelu, gradski restorani nude kulinarsko putovanje koje odražava kulturnu raznolikost Majami Biča.


Arhitektonski koreni i prirodna lepota

Na raskrsnici arhitektonskog sjaja i prirodnih lepota, Majami Bič je svedočanstvo dizajna koji se neprimetno spaja sa ikoničnim vodama. Posetioci se mogu baviti životnom sredinom kroz bezbroj aktivnosti, uključujući sportove na vodi i jogu na plaži. Značajno je da je grad prihvatio svesne tehnike u svojim jelovnicima, koje sadrže invazivne vrste i prakse koje imaju za cilj očuvanje morskog života.

Imerzivna tehnologija zauzima centralno mesto

U pokušaju da poboljša iskustvo posetilaca, Uprava za posetioce i kongrese Majami Biča pokrenula je aplikaciju EXP Miami Beać Tours. Dostupna za preuzimanje na platformama Google Play i Apple, ova aplikacija neprimetno vodi korisnike kroz različite lifestyle itinerare. Od kulturnih institucija i javnih umetničkih tura do istraživanja kultne gradske arhitekture u Art Deco stilu i istorije LGBTQ+, aplikacija otvara svet mogućnosti za svaku vrstu putnika.

Dan otvorenih vrata u Majamiju 2024

Majami Bič će učestvovati na debitantskoj izložbi Open House u Majamiju koja je zakazana za 1-2. mart 2024. Prateći korake svetskih gradova kao što su Njujork, San Dijego i Čikago, Majami Bič će otvoriti svoja vrata gde će zajednice diskutovati o oblikovanju budućnosti i slavljenju istorijskog dizajna i arhitekture. Tokom Open House, posetioci će imati besplatan direktan pristup da istraže odabranu kolekciju zgrada širom grada. Ova inicijativa ima za cilj da podstakne povezivanje, učenje i diskusiju među stručnjacima i entuzijastima, učvršćujući posvećenost Majami Biča da prihvati svoje bogato arhitektonsko nasleđe.


Glas javnosti/ B05S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR