Glas Javnosti

Ova četiri znaka nimalo nisu zimogrožljiva: Vole i raduju se čarima zime

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Bez obzira na to da li skijate ili ne, odlazak na planinu je uvek dobra ideja

Zima je uveliko stigla, a sa njom i sanjivi pokrivač snega na obroncima naših planina. Dok neki od nas uvek traže ćebe više, postoji četvoro horoskopskih entuzijasta koji su već spakovali svoje skije i pancerice pa čekaju ko zapete puške produženi vikend kad će da pobegnu negde na skijanje. Evo koji su ti znakovi koji jedva čekaju da ostave sve iza sebe i upute se na snežne padine!


Strelac: Zimski avanturista

Strelci, poznati po svojoj ljubavi prema avanturi i putovanjima, jedva čekaju priliku da pobegnu iz grada. Čim temperatura padne, oni su već u mislima na ski-liftu. Uživaju u istraživanju novih staza i ne propuštaju priliku da se oprobaju u zimskim sportovima, dok priroda postaje njihova igraonica. 

Jarac: Planeri i stratezi

Jarcima, kao praktičnim i organizovanim znakovima, ne treba mnogo da isplaniraju svoj beg na planinu. Oni su ti koji imaju spisak opreme spreman mesecima unapred i koji uvek znaju najbolje pakete za produžene vikende na skijalištima. Uživaju u kombinaciji adrenalina i opuštanja koju pruža skijanje, a planiranje savršenog odmora je za njih pola zabave. Uvek će vam rado reći gde ima posebnih povlastica i popusta.


Vodolija: Slobodni duhovi

Vodolije, koje vole slobodu i neobične aktivnosti, ne mogu da odole zovu snegom prekrivenih planina. One će biti prve koje predlažu alternativne aktivnosti poput noćnog skijanja ili bordanja, uvek tražeći nešto novo i uzbudljivo. Njihova kreativnost ne poznaje granice, pa tako ni njihova skijaška avantura.

Blizanci: Društveni i radoznali

Blizanci, znatiželjni i društveni, vole da kombinuju svoje putovanje sa socijalnim aktivnostima. Ideja o vikendu punom skijanja, druženja i večernjih zabava na planini je za njih idealna. Oni će biti ti koji organizuju grupne izlete, traže najbolje après-ski žurke i uživaju u svakom trenutku na snegu, ali i van njega.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR