Glas Javnosti

Četiri horoskopska znaka koja su najveći materijalisti

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Za neke horoskopske znakove novac i luksuz nisu samo sredstva za postizanje udobnosti, već ključni elementi u potrazi za srećom i ličnim identitetom.

Koji horoskopski znaci najviše teže materijalnom bogatstvu?

Bik

Bikom, zemljanim znakom, vlada Venera, planeta lepote i zadovoljstva, što ga čini prirodnim materijalistom. Za Bika, materijalna sigurnost je osnova stabilnosti i udobnosti. Njihova sklonost ka luksuzu nije samo pitanje prestiža, već duboka potreba za estetskim zadovoljstvom i senzualnim uživanjem. Bikovi cene kvalitet u svemu – od hrane i odeće do kuće – i spremni su da ulože značajna sredstva kako bi osigurali da njihovo okruženje odražava njihov ukus i standarde.


Lav

Lav, vatreni znak, kojim vlada Sunce, simbolizuje sjaj, ponos i ekstravaganciju. Lavovi vole da budu u centru pažnje i često to postižu pokazujući svoje materijalno bogatstvo. Za Lavove luksuz i visoki standardi nisu samo način izražavanja, već i dokaz njihovog uspeha i statusa. Oni vole sjaj i glamur i veruju da zaslužuju samo najbolje u životu.

Škorpija

Škorpija, vodeni znak pod uticajem Plutona, planete moći i transformacije, ima složen odnos sa materijalizmom. Iako možda ne pokazuju uvek otvoreno svoju sklonost luksuzu, Škorpije duboko cene moć i sigurnost koju novac može da pruži. Njihova želja za materijalnim dobrima često je povezana sa potrebom za kontrolom i dominacijom u njihovim životima i odnosima. Materijalno bogatstvo im daje osećaj sigurnosti i omogućava im da zadrže svoju zagonetnu i moćnu auru.

Jarac

Jarac, još jedan zemaljski znak, kojim vlada Saturn, planeta discipline i odgovornosti, teži materijalnom uspehu kao dokazu svojih dostignuća i truda. Za Jarčeve, materijalizam nije toliko blistav koliko je reč o postizanju i održavanju visokog životnog standarda. Oni cene izdržljivost, kvalitet i funkcionalnost u svojim materijalnim izborima i vide finansijsku sigurnost kao temelj slobode i nezavisnosti.


Glas javnosti/ N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR