Glas Javnosti

Zbog radova izmena javnog saobraćaja u Ulici Maksima Gorkog: Zatvara se desna kolovozna traka u smeru prema kružnom toku

Vesti
Autor: Glas javnosti

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Maksima Gorkog, na delu od Ulice cara Nikolaja II do Kursuline ulice (kružni tok), u desnoj kolovoznoj traci, u smeru prema kružnom toku, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi od 18. septembra od 22 časa do 22. septembra, do 4.00 časa, saopštio je Beoinfo.

Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja desne kolovozne trake, u smeru prema kružnom toku, zbog čega će vozila linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:


– linije 25, 25P, 26 i 26N će u smeru ka gradu saobraćati ulicama Maksima Gorkog, Cara Nikolaja II, Makenzijevom, Kursulinom, Trnskom, Mileševskom, Sinđelićevom i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru saobraćaće redovnim trasama.

Privremeno se uspostavlja stajalište: „Pijaca Kalenić 1”, smer ka gradu, u Sinđelićevoj ulici ispred objekta Maksija, oko 20 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Mileševskom ulicom.


Glas javnosti/N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR