Glas Javnosti

Uskoro stiže dokumentarac o jednom od najpoznatijih rok bendova svih vremena

Zabava
Autor: Glas javnosti

Hulu, popularni striming servis, objavio je da će uskoro premijerno prikazati dokumentarnu seriju posvećenu jednom od najpoznatijih rok bendova svih vremena - Bon Džovi.

Dokumentarac nosi naziv "Hvala, Zbogom: Priča o Bon Džoviju" i sastoji se od četiri dela, istražujući bogatu istoriju benda kroz perspektivu njegovih bivših i sadašnjih članova.


U ponedeljak je Hulu izdao zvaničnu najavu, obećavajući gledaocima intiman uvid u život frontmena Džona Bon Džovija.


foto:društvena mreža X
Opis serije naglašava da će publici biti predstavljeno četrdeset godina ličnih video snimaka, neobjavljenih demo snimaka, originalnih tekstova i dosad neviđenih fotografija, prateći putovanje benda od klubova na Džersi Šoru do najvećih svetskih scena

foto:društvena mreža X

Variety prenosi reči Hulu-a o seriji: "Koliko god bila uzbudljiva priča o talentu koji se pojavljuje jednom u životu, još je ređe da legenda poput Džona Bon Džovija upusti svet u svoje najosetljivije trenutke dok ih živi."


Dokumentarni serijal, koji obuhvata trijumfe, neuspehe, najveće hitove i razočaranja benda, kao i ključne javne trenutke, imaće režiju i izvršnu produkciju Gotama Čopre. Gledaoci će moći uživati u seriji na Hulu-u od 26. aprila, obećavajući dubok uvid u iza scene i evoluciju jednog od najvoljenijih rok bendova.



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR