Glas Javnosti

Ražnatovići u tajnosti krstili malog Krstana na Spasovdan: Ovaj datum posebno važan za Anastasiju

Zabava
Autor: Glas javnosti

Krstan je rođen na drugi dan Vaskrsa, a kako se šuška, kršten je na drugi veliki praznik – Spasovdan.

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, porodila se 17. aprila i na svet donela njihovog drugog sina.

Kako su ranije najavili, oni su za dečaka odabrali ime Krstan, a među najradosnijima svakako je bila dečakova baba, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.


Krstan je rođen na drugi dan Vaskrsa, a kršten je na drugi veliki praznik – Spasovdan.

Kako se navodi, porodica Ražnatović želela je da ovaj čin obavi u krugu najbližih i bez velike pompe, te niko nije znao da će dečaka krstiti, i to tačno 40 dana nakon njegovog rođenja.

Prema rečima dobro upućenog izvora, krštenje je obavljeno u kripti Sv. Lazara u Hramu Svetog Save, a sam čin je obavio duhovnik Ražnatovića, vladika Stefan.

Prema daljim navodima, svi članovi porodice bili su u belom, a nakon krštenja, zaputlili su se u jedan prestonički restoran. Nedostajala im je jedino Anastasija koja je trenutno u Sevilji kod svog izabranika Nemanje Gudelja, a kojoj je baš tog dana bio i rođendan.


Ona se, navodno, putem video-poziva čula sa porodicom, a Veljkov i Bogdanin stariji sin Željko otpevao joj je rođendansku pesmicu, što je Tasi izmamilo suze.

Ceca je jednom prilikom rekla i da Veljko i Bogdana, takođe planiraju još dece, a kada je naslednika pitala kojeg pola bi voleo da mu bude sledeće dete, rekao je – devojčica.

Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR