Glas Javnosti

Изложба необичног уметника Милли2нд у Крагујевцу

Kultura
Autor: pressek.rs/Foto:Pixabay

У галерији Дома омладине у Крагујевцу, у понедељак, 2. марта, биће отворена аудио-визуелна изложба „5 прича”, младог аутора који ствара под уметничким псеудонимом Милли2нд.

Тик-Ток је једна од најпопуларнијих друштвених мрежа међу тинејџерима, а тренутно један од најпраћенијих корисника ове мреже је и мистериозни младић из Србије, који се на Тик-Току представља као Милли2нд.

Крагујевачкој публици представиће се поставком „Пет прича”, које су промениле аутора као уметника и његов поглед на свет, приказане су кроз 5 инструмената, који ће дати аудио и визуелни феедбацк посетиоцу, а како је изложба интерактивне природе, тако ће посетиоци бити директно повезани са радом.

Мили2нд, рођен је у Смедереву 1998. године. Са 15 година, док је похађао Школу за дизајн у Београду, а његов филм „Не плаши се” освојио је 1. место у категорији Филм на београдској Олимпијади културе и био изабран за најбољи филм у оквиру конкурса„"Моје креативно ЈА”, организованог од стране Теленора и Цосмополитан Магазина.

Позван је у средњу школу у Калифорнији, САД, где је матурирао, а затим је наставио школовање на Санта Моника Колеџу, на смеру филмска продукција.

Изложба ће бити отворена у 20 сати, а може се погледати до 7. марта.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR